• ✓Persoonlijke aandacht
  • ✓Praktijk en ambulant
  • ✓Exclusieve producten
  • ✓Gespecialiseerd in schimmelnagels

Algemene Voorwaarden

Defenities

Op Goeie Voet; De ondernemer zoals bekend onder het KVK nummer 70076820 gedeponeerd bij de KVK te Middelburg.
Consument; De natuurlijke persoon die gebruik maakt van diensten en/of producten in zowel fysieke als digitale vorm van Op Goeie Voet.

Toepasbaarheid

Wanneer de consument overgaat tot het gebruik maken van één of meer van de producten en/of diensten van Op Goeie Voet, aanvaard de consument impliciet officieel de door Op Goeie Voet opgestelde algemene voorwaarden.

Betaling

Het gehele gefactureerde bedrag, voortvloeiend uit een dienst en/of product van Op Goeie Voet, dient 14 dagen na afname door de consument bij Op Goeie Voet te zijn voldaan.

Aansprakelijkheid

Wanneer de consument na een afspraak met Op Goeie Voet, niet in de gelegenheid is de afspraak met Op Goeie Voet na te komen, dient de consument dit 24 uur voor de gemaakte afspraak door te geven aan Op Goeie Voet. Gebeurt dit binnen 24 uur, dan wordt de afspraak in rekening gebracht voor de consument.
Mocht Op Goeie Voet om welke reden dan ook niet, of niet tijdig, in staat zijn haar dienst en/of product te leveren aan de consument, zal er voor de consument geen betaalverplichting gelden voor deze transactie. Bij sprake van een eventuele aanbetaling door de consument aan Op Goeie Voet is restitutie mogelijk.

Garantie en herroepingsrecht

Na het kopen van een product door de consument, kan het product niet meer geruild of geretourneerd worden, mits deze nog verzegeld, in originele verpakking aangeboden wordt.
U dient het product binnen 14 dagen aan te bieden. Daarna verliest de consument het recht tot retourneren. In het geval van een dienst is geen garantie mogelijk.

Privacy

Uw privacy staat bij Op Goeie Voet hoog in het vaandel. Om de consument zo goed mogelijk te beschermen, deelt Op Goeie Voet de gegevens van de consument niet met derde partijen. Daarnaast wordt enkel de data verwerkt, wat strikt noodzakelijk is om de diensten van Op Goeie Voet plaats te laten vinden.
De gegevens van de consument worden in een beveiligd pakket opgeslagen, die eveneens on-premise draait, bij een externe dienst. Hierbij gaat het enkel om financiële gegevens. Wegens de door de Belastingdienst opgestelde bewaarplicht van 7 jaar, wordt de data dan ook minimaal 7 jaar bewaard.
Gegevens die de consument invult in het afspraak-formulier worden niet als zodanig opgeslagen. Wel komt deze data per e-mail terecht bij Op Goeie Voet wat ondergebracht is bij dezelfde externe dienst.

Op goeie voet - oeningstijden
Openingstijden

Maandag t/m dinsdag van 10:00 tot 21:00
Woensdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00

Nu gesloten
Op goeie voet - bellen
Bellen

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 kunt u altijd bellen.

06-15241003
Op goeie voet - mail
Mailen

Liever een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

Email sturen
Op goeie voet - bezoekadres
Bezoekadres

Abeelseweg 45
4335 JW
Middelburg
Parkeren kan op de openbare weg

Openen in Maps